Sulunpuu luottaa keittiöremonteissa JTT Poweriin

JTT Power Oy ja keittiöremontteja Keski-Suomessa tarjoava Sulunpuu Oy ovat tehneet jo muutaman vuoden ajan tiivistä yhteistyötä. JTT Powerin vastuulla on Sulunpuun remonttikohteiden sähkösuunnitelmien laatiminen ja sähköistyksien toteuttaminen.

Keittiöremontti on monen muun kodin remontin tapaan monivaiheinen urakka. Siihen kuuluu suunnittelua, mittaamista, kalusteiden asentamista, putki-, LVI- ja sähkötöitä sekä kaiken tämän organisoimista siten, että työt sujuvat aikataulussaan ja suunnitellusti. Muun muassa keittiöremontteja toteuttavalla jyväskyläläisellä Sulunpuulla on pitkä kokemus alalta ja erilaisten remonttien organisoimisesta.

”Saumaton yhteistyö ja osapuolten välinen luottamus on keittiöremonteissa erityisen tärkeää”, kertoo Jouko Raasakka Sulunpuulta.

Laadukas keittiöremontti koostuu laadukkaista palasista

Keittiöremontit alkavat yleensä asiakkaan yhteydenotosta, jonka jälkeen siirrytään kartoittamaan mm. sähköistyksen tarpeet kohteessa. Tässä kohtaa on myös JTT Powerin vuoro astua mukaan kuvioon ja laatia tarvittavat sähkösuunnitelmat ennen asennusten alkamista. Raasakan mukaan sähköasentajan täytyykin olla tilanteen tasalla niin suunnitteluvaiheessa kuin asennuksessakin, jotta lopputulos on halutunlainen.

”Ensinnäkin, aikataulujen täytyy näissä hommissa toimia, myöhästely ei kerta kaikkiaan tule kysymykseen. Toisekseen, sähköasennukset tulee tehdä aina siististi ja siten, että työn jälki miellyttää silmää. Kolmantena voisi mainita kyvyn huolehtia asiakkaasta – asiakaspalveluosaamisen täytyy olla kunnossa.”

Raasakka painottaa myös remontissa käytettävien tuotteiden, kuten sähkökalusteiden, valaistuksen ja pistorasioiden laatua.

”Nostan hattua JTT Powerille siitä, että he tarjoavat aina huipputuotteita ja uskaltavat sekä osaavat kokeilla uusiakin ratkaisuja, toki asiakkaan tahtoa kunnioittaen ja käytännöllisyyttä korostaen. Heidän toiminnassaan näkyy myös selvästi verkonrakennuspuolen tausta, sillä kaikki mittauspöytäkirjat ja muut paperit ovat aina kohdillaan.”

JTT Power hoitaa remontit täsmällisesti

Sulunpuun ja JTT Powerin yhteistyö alkoi nelisen vuotta sitten ja on nykyään miltei päivittäistä.

”Yhteistyö JTT Powerin kanssa on sujunut oikein hyvin, ei kerta kaikkiaan mitään valittamista. Voimme lähettää heidät millaiseen kohteeseen tahansa ja luottaa siihen, että jälki on aina siistiä ja asiakas saa hyvää palvelua”, Raasakka kertoo.

”Olen tässä 29 vuoden aikana nähnyt monenlaisia sähköalan tekijöitä ja kyllä JTT Powerin eroaa muista täsmällisyydellään ja luotettavuudellaan. Lisäksi heillä on taustat ja kaikki dokumentit kunnossa, mikä on tärkeää etenkin taloyhtiöasiakkaiden näkökulmasta. Jos minulta kysellään sähkömiehen perään, niin suosittelen ehdottomasti JTT Poweria – ihan millaiseen kohteeseen vain.”