Asiakkaiden kokemuksia

Yritykset ja alihankinta

Jouluvalaistus Kauppakeskus Sokkarille

Sähköverkko, kaupungit ja kunnat

Katuvalaistuksen uudistus Toivakan kunnassa

Muut

Lahjaharjun hautausmaan aluevalaistuksen uusiminen

Kyliltä kuultua

Sähkösuunnitelma kotiin

Sähkösuunnittelussa luotan JTT:n osaamiseen, kaikki kävi mutkattomasti ja vankalla asiantuntemuksella. Yhdessä myös katsottiin kaikki pienetkin yksityiskohdat kuntoon ja projektin edetessä muuttuneita tarpeitamme on myös ketterästi päivitetty. Suunnitelmat taloprojektiimme saimme sovitussa aikataulussa, ja hinta-arvio piti paikkansa. Suositteluni ja kiitos JTT:lle!!

– Timo V.

Pistorasian asennus

Tilatut pari pientä sähkötyötä tulivat hoidettua hienosti sovitun aikataulun mukaisesti ja hinta/laatu suhde on hyvin kohdallaan. Tekijä myös selvitti huolella sen mitä taloyhtiössä kyseisen sähkötyön tekeminen vaati ja tämä on oikein hyvä kun maallikkona näistä asioista en tiedä mitään.

– Hilkka V.

Valaistuksen asennus

JTT power on luotettava ja asiantunteva yritys joka saapuu paikalle sovittuun aikaan. Myös hinta-arviot ovat pitäneet paikkaansa ja näin ollen yllätyksiä ei maksun vaiheessa tule. Asentajien kanssa kommunikointi on helppoa ja mukavaa. Voimme lämpimästi suositella yritystä myös muille!

– Maria H. Parturi-kampaamo Mago

Kotilatausasema

Ensto Home-latausaseman kustannuarvio piti paikkansa ja asennus hoitui mallikkaasti JTT Powerin toimesta. Työn jälki ja dokumentointi oli myöskin korkeatasoista. Saamani suositus kotilatausasemasta osui nappiin eli olen ollut tyytyväinen itse laitteeseen.

– Harri V.

Sähkösuunnitelma mökille

- Hinta-arvio piti eurolleen paikkansa
- Projekti eteni sovitun aikataulun mukaisesti
- Suunnittelu eteni hyvin jouhevasti, aloituspalaveri, välitsekkaus ja loppupalaveri. Lopputuloksena hyvät suunnitelmat josta sähkömiehen on helppo jatkaa.
- Asiakaspalvelu oli hyvä, ystävällinen, kohtelias ja ammattitaitoinen palvelu. Voin suositella muillekin.
- Kohteena yli 100 vuotias saarimökki. Mökissä ei ole aikaisemmin ollut sähköistystä. Suunnitelmat koskivat niin mökkiä, piha-aluetta ja erillistä wc/varastorakennusta.

– Jussi A.

Kotilatausasema

Minulla oli ongelmia sähköauton kotilatausaseman ja kuormanhallintalaitteiston kanssa toisen yrityksen ensiasennuksen jäljiltä. Soitin JTT Powerille ja heti seuraavana päivänä löytyi apua paikalle. Ongelman selvittäminen tehtiin asiallisesti ja koska virtamuuntajien uudelleenkytkentä vaati lisätilan tekemistä keskukselle, tultiin työ tekemään loppuun tarvittavine komponentteineen kahden päivän kuluttua. Asennusten jälkeen tehtiin järjestelmän testaus ja varmistettiin, että kaikki toimii kuten pitää. Kytkentäkuvat oli myös päivitetty valmiiksi ja kirjallinen loppuyhteenveto sisälsi selvennyksen tehdyistä toimenpiteistä laskutuksen yhteydessä.

JTT:n palvelu oli kokonaisvaltaista, asiantuntevaa ja asioiden hoitaminen esimerkillisen laadukasta. Olisinpa tiennyt heidän olemassaolostaan, niin olisi tullut kotilatausasiat kuntoon jo ensiasennuksessa. Vahva suositus!

– Jani M.

Valaistuksen asennus

Haluamme kiittää hyvästä yhteistyöstä JTT Powerin -tiimiä, joka on ymmärtänyt toiveemme ja toteuttanut ne nopealla, idearikkaalla ja ratkaisukeskeisellä otteella.

– Kauppakeskus Sokkari

Pyydä tarjous 020 764 9780 WhatsApp Katso tarjoukset