Jouluvalaistus Kauppakeskus Sokkarille

Päivitetty 21.5.2024

JTT Powerin toteuttama jouluvalaistus on saanut positiivista palautetta Kauppakeskus Sokkarin asiakkailta.

Haastavan kiinteistön toimiva jouluvalaistus

Ainutlaatuisesti suunnitellut joulukoristeet ja -valaistus tuovat joulun tunnelmaa myös tavarataloihin ja kauppakeskuksiin. Sokos- ja kauppakeskusjohtajan Outi Terhon mukaan jyväskyläläiset ovat tottuneet siihen, että vuosittain joulu tehdään näkyväksi muun muassa Kauppakeskus Sokkarissa. Vuoden 2018 joulu ei ollut poikkeus.

”Kiinteistössämme on tietynlaisia rajoitteita siitä, mitä installaatioita tänne pystyy rakentamaan, joten projektin tilaajana asetimme tietyt vaatimukset ja toiveet. JTT Power oli harkitsemistamme yrityksistä se, joka osasi tarjota parhaan valaistusratkaisun meidän kiinteistöön”, Outi Terho selittää, miksi JTT Power valikoitui jouluvalaistusprojektin toteuttajaksi.

Jouluvalaistus Kauppakeskus Sokkarilla.
Vuosittain Kauppakeskus Sokkarissa joulu tehdään näkyväksi.

Jouluvalot kauppakeskuksen elävöittämiseen

Yhteistyössä JTT Powerin kanssa Kauppakeskus Sokkarin sisäiset visualistit suunnittelivat asiakastilojen jouluvalaistuksen käytännöntoteutuksen. Installaatioiden asennus onnistui yhdessä päivässä kauppakeskuksen oltuaan suljettuna. Projektin toteutuksessa pysyttiin sovitussa aikataulussa.

”Kiinteistömme sisällä on erimuotoisia asiakastiloja, joten meidän oli suunniteltava yhtenäinen, toimiva ratkaisu kaikkiin tiloihin. Sillä rakennuksemme on muutenkin kulmikas, niin pyöreillä muodoilla saimme luotua tietynlaista pehmeyttä tilojen sisälle”, selittää Outi Terho jouluvalaistuksen valinnan.

Iso, yhtenäinen valaistuskokonaisuus asennettiin Kauppakeskus Sokkariin ennen kauppakeskuksen joulunavausviikkoa marraskuun 2018 puolivälissä.

JTT Power toteutti jouluvalaistuksen Kauppakeskus Sokkarille.
Jouluvalojen pyöreillä muodoilla saatiin luotua pehmeyttä tilojen sisälle.

”Olemme tyytyväisiä jouluvalaistusprojektin lopputulokseen”

Yksi merkittävistä tekijöistä projektin onnistumisessa oli se, että kokonaisratkaisu oli yksinkertainen, mutta kuitenkin tyylikäs. Outi Terhon mukaan kauppakeskuksen asiakkailta on tullut positiivista palautetta ja kiitosta hyvännäköisestä jouluvalaistuksesta.

”JTT Powerin ammattilaiset osasivat huomioida hyvin kauppakeskuksen tarpeet ja toiveet. Tilaajana meidän ei kuitenkaan tarvinnut miettiä, miten projektissa edetään. JTT Powerilta tuli valmiit ratkaisut kaikkeen”, Outi Terho toteaa ja jatkaa:

”Yhteistyömme on toiminut erittäin hyvin, joten voin suositella JTT Poweria eteenpäin isoihin julkisiin tiloihin sekä liike- ja ulkotiloihin. Annan heille kiitosta jouhevasta ja ripeästä toiminnastaan!”

Pyydä tarjous 020 764 9780 WhatsApp Katso tarjoukset