Kiinteistöjen sähköasennukset

Kiinteistöjen sähköasennukset

Teemme kattavasti erilaisia kiinteistöjen sähköasennuksia sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Toteutamme kiinteistöjen sähköasennukset sähkösuunnitelman mukaisesti tai päivitämme sähkösuunnitelman asennuksen yhteydessä.

Toteutamme kiinteistöjen sähköasennuksia nykyisten määräysten mukaan ja kustannustehokkaasti. Noudatamme kiinteistöjen sähköasennuksissa kaikkia nykyisiä määräyksiä ja standardeja. Me mm. päivitämme asennuksien yhteydessä sähkökuvat ja teemme kattavan tarkastuspöytäkirjan.

Teemme kaikki asennukset ja niihin liittyvien määräysten noudattamisen laadukkaasti ja kustannustehokkaasti siten, että sinun ei tarvitse huolehtia turhia.

Toimimme kiinteistöasennuksen puolella pääasiassa Keski-Suomessa.

Keittiön sähkötyöt määräysten mukaisesti

Teemme keittiöremonttien sähkötyöt juuri toiveidesi mukaan, ja tietenkin nykyisiä määräyksiä vastaavaksi. Toteutamme kiinteistön sähköasennukset yhteistyössä keittiöremontista vastaavan urakoitsijan kanssa ja suunnittelemme yhteistyössä parhaat sähkötyöratkaisut, jotta toteutuksesta saadaan mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja toimiva. Tällä tavoin asennukset tulevat toteutettua myös erittäin siististi.

Näin se käy: