Maastosuunnittelu

Teemme sähköverkkojen maastosuunnittelua ja sähköistä suunnittelua ilmajohto- ja maakaapeliverkoissa. Asiakkaitamme ovat sähköverkkoyhtiöt ja urakointiyhtiöt.

Kustannukset kuriin maastosuunnittelulla

Maastosuunnittelu on tärkeä osa niin ilmajohto- kuin maakaapeliverkonkin rakentamista. Laadukkaasti toteutettu maastosuunnittelu säästää laitehankinnoista ja rakentamisesta syntyviä kustannuksia ja pitää maanomistajat, sähköverkkoyhtiöt sekä viranomaiset tyytyväisinä.

Maastosuunnittelussa sähköverkkoyhtiön tai urakoitsijan laatima sähkötekninen suunnitelma mukautetaan vastaamaan kohteen todellista tilaa ja eri osapuolten toiveita sekä vaatimuksia.

Maastosuunnittelun erikoisosaaja

Maastosuunnittelussa suunnittelemme sähköverkkojen parhaat mahdolliset linjaukset ja sijoittumiset maastossa. Olemme kokeneita ja kysyttyjä maastosuunnittelun tekijöitä.

Maastosuunnittelussa täytyy aina ottaa huomioon monta eri osapuolta, kuten verkonhaltija ja maanomistaja. Maanomistajan kanssa hyvässä yhteistyössä toteutettu suunnittelu helpottaa merkittävästi rakentamistyön toteuttamista. Pyrimmekin toiminnassamme siihen, että yhteydenpito eri osapuolten välillä toimii jouhevasti ja hyvässä hengessä.

Jos siis tarvitset laadukasta maastosuunnittelua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.