Suunnittelupalvelut – sähkö-, valaistus- ja turvallisuusjärjestelmät

Suunnittelupalvelut – sähkö-, valaistus- ja turvallisuusjärjestelmät

Suunnittelupalveluumme sisältyy sähkösuunnittelu, valaistussuunnittelu ja turvallisuusjärjestelmien suunnittelu. Toteutamme uudisrakennusten ja saneerauskohteen suunnittelun tarpeidesi mukaan, sijaitsipa kohde missä päin vaan.

Sähköalan kokeneina ammattilaisina pidämme huolen, että kaikki nykyiset sähköön liittyvät määräykset tulevat täytetyiksi.

Hyvä sähkösuunnitelma on helppo toteuttaa

Sähköihin liittyvä suunnittelu on ajankohtaista viimeistään siinä vaiheessa, kun kiinteistön rakennuspiirustukset ovat valmiit. Onnistunut ja ammattitaidolla laadittu sähkösuunnitelma on tärkeä olla olemassa etenkin uudisrakennusta rakennettaessa. Sähkösuunnitelmaan kuuluu kaikki rakennusvalvonnan vaatimat dokumentit ja kaiken kattava sähkösuunnitelma.

Kun sähköpistokkeiden paikat ja liitännät isommille sähkölaitteille on tehty harkiten ja asukkaiden nykyiset ja tulevat tarpeet huomioiden, on asuminen ja eläminen huomattavasti vaivattomampaa. Ja kun tilaat suunnitelmat meiltä, voit olla varma, että hommat toimivat myös suunnitelman toteuttamisvaiheessa!

Valaistussuunnittelu tekee ihmeitä

Sähkösuunnitelman kaveriksi kannattaa laatia myös juuri omaan kiinteistöön sopiva valaistussuunnitelma, jossa huomioidaan sähköturvallisuuden lisäksi tarkasti erilaisten tilojen ja huoneiden valolle asettamat vaatimukset. Huolellisesti ja ammattitaidolla laadittu valaistussuunnittelu mahdollistaa myös kustannustehokkaan valaistuksen toteuttamisen ja energiaa säästävät ratkaisut.

Valaistussuunnittelun avulla kiinteistö saadaan näyttämään juuri halutunlaiselta. Ero yksittäisen katossa roikkuvan lampun ja valaistussuunnittelun mukaisesti toteutetun valaistusjärjestelmän välillä on kuin yöllä ja päivällä.

Turvallisuusjärjestelmällä turvaa vaivattomasti

Sähkö- ja valaistussuunnittelun lisäksi laadimme ja toteutamme turvallisuusjärjestelmien suunnittelua niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Tähän kuuluu mm. hälytinjärjestelmän, paloturvallisuussuunnitelman, kosteusilmaisinjärjestelmän ja koko talon automaation koordinointi.

Turvallisuusjärjestelmän avulla kiinteistön kaikki hälyttimet ja järjestelmät ovat yhteyskelpoisia tehdyn sähkösuunnitelman kanssa, eli hälyttimet saadaan liitettyä suoraan sähköverkkoon. Näin ollen turvallisuuteen liittyvät asiat ovat varmasti kunnossa ja voit jättää hyvästit ainaiselle paristojen vaihtamiselle.

Näin se käy:

  • Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  • Saat meiltä tarjouksen

  • Lyödään kättä päälle ja laitetaan nimet paperiin

  • Teemme kiinteistöllesi tarvekartoituksen

  • Tarpeidesi mukaan tehdyt suunnitelmat ovat sinulla muutamassa päivässä